Pravila privatnosti

Ova web stranica i njen sadržaj, koji se mogu povremeno mijenjati, podliježu; 

  • napomenama o zaštitnim znakovima i autorskom pravu,
  • pravne odredbe korištenja web stranice,
  • izjavi o privatnosti.
i vode se samo za informativne svrhe povećavajući javnu dostupnost informacijama o Compingu.
Ako niste suglasni s ovim uvjetima korištenja web stranica Compinga molimo da ne koristite ovu web stranicu. 
 
Pravne odredbe korištenja web stranica Compinga 
 
1. Upotreba naziva "Comping“
Pojmovi "Comping“, "Mi" ili "Nas/Naš" upotrebljeni na ovoj web stranici odnose se općenito na Comping ili, ako nije izričito drukčije navedeno
 
2. Nepostojanje izjava i jamstva
Iako je Comping uložio znatne napore da uključi točne i ažurirane podatke i linkove, Comping ne daje nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, bilo izričito ili implicitno, niti je odgovoran za točnost, sadržaj, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na ovoj web stranici. Comping nije odgovoran za brisanje, neuspješno skladištenje, pogrešno dostavljanje ili nepravovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. Comping ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem datoteka ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu do koga se došlo pomoću ove web stranice.
 
3. Nepostojanje odgovornosti
Comping ne snosi odgovornost za korištenje ove web stranice ili bilo koje s njom povezane web stranice te ni na koji način neće snositi odgovornost za bilo kakve direktne, slučajne, posebne, indirektne, kažnjive ili druge posljedice štete koje nastanu na osnovu Vašeg pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove web stranice ili bilo koje s njom povezane web stranice, ili bilo kakve greške ili propuste u njenom sadržaju, uključujući, ali ne ograničavajući se na viruse koji mogu zaraziti Vašu računarsku opremu, ili bilo kakav gubitak poslova, dobiti, podataka ili korištenja. 
Comping može u bilo kom trenutku promijeniti ovu web stranicu, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za njeno ažuriranje. Svi su korisnici suglasni da je pristup i korištenje ove web stranice i bilo koje s njom povezane web stranice i sadržaja iste na njihov vlastiti rizik, te da pristupom ovoj web stranici prihvaćaju punu odgovornost za eventualne posljedice.
 
4. Linkovi na web stranicama trećih
Comping ne iznosi nikakvo mišljenje i ne snosi odgovornosti za sadržaj web stranica trećih povezanih s ovom web stranicom ili putem kojih ste mogli pristupiti ovoj web stranici. Comping ne daje nikakve izjave u odnosu na bilo koju web stranicu treće osobe i izričito izjavljuje da neće snositi nikakvu odgovornost za sve takve podatke treće osobe i njihovo korištenje.
 
5. Nepostojanje ponude i poziva za stavljanje ponude
Investitori se ne smiju pouzdati u informacije navedene na ovoj web stranici u svrhu donošenja odluka o investicijama jer te informacije ne predstavljaju ponudu ili poziv na stavljanje ponude za kupovinu ili raspolaganje, trgovanje ili bilo koju drugu transakciju bilo kojim Compingovim vrijednostima.

Copyright © 2014 Comping d.o.o. Sva prava pridržana. Zabranjena reprodukcija u cjelini i u dijelovima bez dozvole.


Korištenje kolačića

Kolačići (eng. cookies) su malene količine informacija, poput onih kojima komuniciraju pametni uređaji. Pohranjuju se na vaše računalo kako bi vam se stranice optimalno prikazivale. I mi na comping.hr koristimo kolačiće. Nastavkom pregleda ove stranice pristajete na njihove zadane postavke, ali ih slobodno možete i promijeniti.

Što je kolačić

Kolačić je brojčano-slovna datoteka pohranjena na vaše računalo, tablet ili mobitel. Ta datoteka sadrži vaše postavke na stranici koju posjećujete. Najčešće su to informacije poput postavki vašeg preglednika, preferiranog jezika prikaza stranice i slično. Kada ponovo posjetite comping.hr, vaš web preglednik šalje nam pripadne kolačiće kako bi se stranica prikazala prilagođeno vama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija poput vaše e-mail adrese. No samo ako to posebno omogućite. Stranica comping.hr ne može pristupiti tim informacijama bez vašeg izričitog dopuštenja, kao ni drugim datotekama na vašem uređaju. Zadane postavke kolačića nisu direktno vidljive, ali im možete pristupiti i konfigurirati ih po želji. Možete čak i odlučiti da se svi kolačići koje comping.hr sprema obrišu odmah nakon što zatvorite preglednik.

Kolačići na comping.hr

Stranica comping.hr koristi kolačiće kako bi vam poboljšala korisničko iskustvo (osnovni kolačići). Osim toga, koristimo kolačiće trećih strana za praćenje statistike vlastite posjećenosti i uspješnosti, pri čemu koristimo Google Analytics alate. Dobavljači treće strane mogu koristiti kolačiće za prikazivanje oglasa Compinga širom interneta. Kolačiće koji pomažu Google Analyticsu u preciznijem oglašavanju na prikazivačkoj mreži možete konfigurirati na www.google.com/settings/ads a još više možete saznati na www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Društvene mreže

U kolačiće trećih strana ubrajaju se i kolačići koje na vaš uređaj sprema AddThis - servis za dijeljenje i lajkanje sadržaja na društvenim mrežama. Konkretan utjecaj AddThis servisa na vašu privatnost ovisi o postavkama koje uređujete na samoj društvenoj mreži. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na stranicama društvenih mreža koje koristite.

Isključivanje kolačića

Poželite li onemogućiti ili podesiti spremanje kolačića na vaš uređaj, uvijek to možete učiniti. Postavkama kolačića upravljate u svom internetskom pregledniku. U postavkama preglednika koji koristite možete odabrati odbacivanje svih ili samo nekih kolačića kao i zatražiti da vas preglednik obavijesti o pohrani kolačića. Blokiranje baš svih kolačića moglo bi umanjiti funkcioniranje stranice www.comping.hr. Osim toga, ručno brisanje već pohranjenih kolačića bez promjena postavki u pregledniku ne sprječava stranicu od ponovne pohrane kolačića.

Uh, to je bilo puno kolačića. Želite li saznati još više, posjetite neke od sljedećih stranica:

www.allaboutcookies.org

www.youronlinechoices.com/hr

www.aboutads.info/choices